söndag 4 maj 2014

Resklar igen ...

Efter en bra dag då jag fått mycket gjort, utan att stressa :). Ingen resfeber alls - bara lugn och ro. Eller nja, jag blev lite ambitiös nu ikväll, när jag skulle baka en rabarberkaka, steka pannkakor på mjölken som blivit över samt baka "småpizzor" till Barnbarnstjejen som mellanlandar här några eftermiddagar i veckan. Hon behöver ju mat innan träningen!

Men resten av dagen har varit lugn. Lite småsaker ska ner i väskan om en stund, och den ska jag släpa ner för alla trapporna innan jag lägger mig. Bättre att dunsa på kvällen än tidigt på morgonen, tänker jag.

Nu ser jag fram emot att bo i min andra lägenhet ett tag efter att ha fyllt på med svensk vår och fågelkvitter. Det verkar vara lite varmare nu därnere - tur det! Som jag frös, i flera veckor! Och lederna värkte ...

Jag har också fyllt på energi, känner jag. Promenader, simning, stunder med mina kära - allt det gör att jag åker iväg med mer kraft än jag hade med mig hem. Det är härligt!

Jag åker inte direkt ut till Smulan imorgon, utan stannar en natt på Fastlandet. Lite sightseeing tänker jag mig som omväxling, istället för att bara åka raka vägen ner till hamnen. Urbilligt: 270 kr för en natt, utan frukost.

Nu ropar resväskan :).

Inga kommentarer: