onsdag 15 april 2015

Logistikproblem 2

Ordnat och klart!
Jag får bege mig härifrån redan på fredag eftermiddag för att hinna med flyget lördag eftermiddag - det går nämligen inga båtar på lördag morgon ... Tillräckligt tidigt för att jag ska hinna till flygplatsen i tid, alltså. Så här det att leva på en liten ö, till vardags.

Nu får jag stanna på hotell över natten inne på fastlandet, och ta flygbussen på förmiddagen. Fördelen med det är att jag får en kortare resdag under lördagen. Och nackdelen är att jag inte får vara hemma på ön och sova i min egen säng.

Nästan allting är annat är fixat, så nu ska jag kunna ta det lite lugnt med allt tänkande några dagar :). Och virka på i rasande fart!

När jag sitter här i köket kan jag höra den lilla dvärgugglan, det låter så mysigt. Jag tror också att det är fotbollskväll - jag hör en hoper grekiska män nerifrån den lilla stället tvärs över gatan. Tillrop och suckar om vartannat ...

En god nyhet fick jag idag: Unga damen har fått det preliminära antagningsbeskedet till gymnasiet, och enligt det är hon antagen till den skola och linje hon helst vill gå. Med specialiseringen på fotboll (det hade hon redan fått besked om att hon är antagen till) vilket innebär ett 4-årigt gymnasium för henne. Hon var glad! Och då är ju jag också det!

Den goda nyheten piggade upp mig, efter de sämre nyheter som jag tyckt hopat sig i min närhet den senaste tiden.

Inga kommentarer: