tisdag 14 juni 2016

Godmorgon :)

Jag har vaknat till en stillsam morgon, efter en fullspäckad dag i går. Unga Damen har sovmorgon. Det blir på något vis extra tyst när barnbarnet ligger och snusar i rummet intill :).
Ganska molnigt var det större delen av dagen igår, men i slutet av eftermiddagen kom solen brännande tillbaka.
Det är mycket som ska få plats - träning, solning, simning, vattenlekar, solning, prata med alla bekanta svenskar som befinner sig här just nu, mera solning. (allt detta solande gäller bara Unga Damen, som redan börjar bli brun) Och så middag förstås, igår blev det pizza - de fantastiskt goda man bara kan få här!

Efter det en rask promenad upp till Stora Hotellet för fotboll - Sveriges EM-premiär mot Irland. Vi var uppemot 20 svenskar som satt bänkade, beredda att bli väldigt blågula. Om denna match kan man nog bara säga att vi inte ens klarade av att göra vårt eget mål. Zlatans målgörande passning gick till en irländare som nickade in den i eget mål.

På vägen hem tog vi en promenad runt byn i den ljumma kvällen. Välbehövliga solglasögon hittade vi till ett bra pris - de behövs verkligen här!

Till vår stora förvåning drog det in ett rejält åskväder sent på kvällen! Ösregn, stora blixtar och en hel del mullrande.
Strömmen gick inte, det gör den ibland, däremot fungerade inte internet på ett tag. Framåt morgonen var jag uppe - och då var det strömavbrott! Tillbaka igen när jag vaknade vid 8.

Nu är det snart promenaddags, och väckningsdags för Unga Damen :). Inte en soltimme får gå förlorad!

Inga kommentarer: