fredag 24 januari 2014

Virkdag

Idag har det inte blivit många knop gjorda ...

Vaknade sent - halv 10! Fast då hade jag varit vaken en stund vid halv 7, och tyckt att det var för tidigt att stiga upp.

Så småningom lyckades jag ta mig ut en liten kort ärendesväng. Ett paket att hämta, ett paket att lämna och lite mat att handla. Jag tog mig runt per cykel, men det var inte helt lätt pga de tjocka is-skorporna lite överallt.

Eftermiddagen har jag mest tillbringat i soffan tillsammans med virkningen. Jag fick en snabb-beställning häromdagen på 8 små grytlappar som ska skickas senast måndag. Helst tillsammans med 5 vanliga grytlappar, om jag hinner alla. Just nu ser det bra ut :)

Min att-göra lista har det inte hänt något med på hela da'n. Nya tag imorgon, kanske ...

5 kommentarer:

Lisa sa...

Här virkas det oxå :-) Nu är det rosor jag håller på och knåpar ihop

Mitt grekiska liv sa...

Jag såg rosorna på pointblog :) Jättesöta! Ännu mera nu när du satt dit bladen också - perfekta att skicka med det du tänkt.
Jag ser också era diskussioner om presentkorten - jag fick mitt senaste (50 kr) i början av förra veckan, beställt i början av januari.

Lisa sa...

Jag har nu virkat små hållare som jag sytt fast under rosorna (ser ut som servetthållare nu) och där ska jag sticka in ansökningar som jag ska gå runt med till några butiker. Och till det så har jag pysslat lite med papper och färg. Rivit kanterna på dom, skrynklat ihop pappret, fuktat det lite och dragit med en krita som ger en effekt av att det ser ut som ett gammaldagspapper...typ papyrus. Man ska ju stick ut på något sätt när man gör ansökningar :-)

Lisa sa...

Jag har virkat små hållare och sytt fast under rosorna, så nu ser det hela mest ut som servetthållare. I rullen ska jag sticka in en ansökan och sen gå runt till några butiker och söka jobb. Pappret kommer att se ut som en papyruspapper :-)
Tack för att du tycker rosorna blev söta.
Ja du...dom här diskussionerna om presentkorten är något som dagligen är på tapeten...och jag har väntat lääääänge nu....har två beställningar från december som är godkända, men som inte har hittat hem till min brevlåda.

Mitt grekiska liv sa...

Lysande idé, Sickan! :) Det visar både på vilja och kreativitet! Papperet var också jättefint - jag blev lite sugen på att testa, jag också.
Alldeles nyss har jag startat en liten virkblogg också - Grytlappen. Den ska vara helvirkad, och med möjlighet att köpa det jag gör. Där kommer jag att lägga bilderna på vad jag sysslar med efterhand. Kika gärna in där också :)