söndag 26 juli 2015

Hur många garderober har jag?

De verkar nämligen inte ta slut!

Ikväll är jag riktigt trött. En stor del av dagen har jag tillbringat med att sortera och röja ur garderoben i "garnrummet". Med alla textilier där inne blir det dammigt - och jag är känslig för damm. Lite halvallergisk, tror jag. Och då blir jag trött!

Det gick inte fort därinne, med röjandet. Jag sorterade bland alla mönster, organiserade om pärmarna, provade kläder och sorterade bort det jag inte vill ha längre. Totalt 3 kassar färre saker- det känner jag mig nöjd med :). Nu har jag "bara" raden med lådor kvar: fulla med tyger och garn ... Mer allergi att vänta, misstänker jag.

Det har inte hunnit hända så mycket för övrigt. Eller, jo - jag var ju en snabbtur till Stora Köpcentret i förrgår. Där köpte jag nya krukväxter och fina förvaringslådor till garderoben i sovrummet.

Promenadkompisen har äntligen blivit bättre, så vi ska ta oss en liten promenad i morgon eftermiddag :). Det behövs! Att jag sprungit en massa upp och ner i trapporna den senaste veckan eller så, med alla bortsorterade saker, det ger liksom inte riktigt samma effekt ...

Unga Damen verkar vara bättre från sin förkylning. Hon har varit på tränings- och uppstartshelg med fotbollslaget. Den innehöll en liten tripp till Göteborg och en träningsmatch mot ett Hallandslag - som "vi"vann :). Bra start på höstsäsongen!

Nu ska jag krypa till kojs och börja på en ny bok. Natti, natti.

Inga kommentarer: