lördag 4 juli 2015

Glada nyheter

Det händer en hel del i familjen just nu, mestadels väldigt trevliga saker. I går kväll startade flytten till en större och mera centralt belägen lägenhet för Sonen och Unga Damen. De räknar med att både få in hela bohaget och städa ur den gamla under helgen, för att sedan kunna ta det lite med ro. De är ett helt gäng och välorganiserade, så det fixar de säkert!

I torsdags, när vi hade hemresedag, Unga Damen och jag, var det också Den Stora Dagen - den dag då intagningarna meddelades över webben. Eftersom vi gav oss av så tidigt från Smulan var det inte förrän på Kastrup som Unga Damen fick tillgång till wifi och kunde kolla hur det gått. Det var verkligen några nervösa sekunder där mitt i eftermiddagsruschen - men hon blev antagen till alla sina val! Och redan tidigare var hon ju antagen till fotbollsspecialiseringen hon vill gå. Så full pott för henne - så glad jag är!
Nu väntar 4 år på samhällslinjen med inriktning beteendevetenskap, medan hon kommer att få massor av fotbollsträning samtidigt.

Och så Sonen, sist men inte minst, som (äntligen) tog sitt körkort för några veckor sedan. Han har satsat hela våren på att nå fram, och lyckades. Nu ska de förstås åka på bilsemester tillsammans, Unga Damen och han. När de har flyttat färdigt :).

Solen skiner även idag. Det är en glad nyhet det också!

2 kommentarer:

Lisa sa...

Åhh..vad roligt att hon kom in på det hon helst ville :-) Min son kom in på fordonsprogrammet här i stan och nu väntar 3 år av studier.

Mitt grekiska liv sa...

Så kul att din pojke vet vad han ska göra också, hoppas att han kommer att trivas :)
och vi vet var vi har dem ...