fredag 26 augusti 2016

Min härliga Smula

Jag är tillbaka och känner mig glad och lycklig! I vanlig ordning en lång resdag, men allt flöt lika smidigt som det brukar. Det är väldigt varmt här, men lyckligtvis också blåsigt.

Jag blev mött vid bilfärjan av Engelska Promenadkompisen W, och väl vid huset välkomnades jag också av grannen under mig. Han var till och med snäll och släpade upp min 23-kilosväska för trapporna :).

Efter att ha tömt resväskorna och storhandlat gick jag ner till Gyrosstället för kvällsmat och hejande. Där blev jag mött med en stoor kram av Mamma J - så roligt! Min skotske vän fick syn på mig och höll mig sällskap över maten, så jag blev lite uppdaterad i vad som hänt över sommaren. Inte så mycket, verkade det som. Men jag vet i alla fall vilka som befinner sig på ön just nu, och vilka som är på väg.

En kvällspromenad runt byn för att landa här ordentligt fick det bli innan jag gick hem och lade mig. Jag hittade inga förändringar, men däremot var det ganska gott om turister - det blir jag glad över! Jag vill ju att min Smula ska frodas.

Idag är det komma-på-plats-och-i-ordning-dag. I långsam takt. Bortstädande av sand ingår också. Det finns det mycket av här, både inne och på balkongerna.

Men en morgonpromenad har vi gått, W och jag. I blåsten.

Inga kommentarer: