fredag 11 november 2016

Solsken

Idag har jag äntligen känt mig lite piggare :). Jag vaknade till sol och klart blå himmel också, det hjälpte säkert till.

Så idag har jag varit riktigt arbetsam - jämfört med de senaste veckorna. Jag har burit upp lite byggsaker på vinden, jag har traskat ner med soporna, och jag har lagat mat. Soporna var det värsta - 3 trappor ned och sedan upp igen!

Jag bestämde mig för att jag nog skulle orka ETT ärende, även om det väste i bröstet och jag hostade.

Så jag bar ner (3 trappor till) mina feltänkta hyllplan till klädkammaren, lastade dem på cykeln och gick sakta bort till bygghandeln. I det underbara solskenet! Hög klar luft var det, och det var så skönt att komma ut.

På bygghandeln fick jag hyllplanen kapade med 20 cm, fick 3 lister tillsågade (i rätt mått!) (jag hade redan den 4:e) till hyllorna i garderoben, köpte silikon till badrum och kök och pratade Grekland en lång stund med byggsäljaren som visade sig vara lika frälst som jag. Jag köpte duschslang och duschmunstycke och diskuterade de märken jag upptäckt i mitt nya handfat. Inga problem, jag skulle ta bilder och skicka över till dem, så skulle de skicka dem vidare till tillverkaren. Så skulle jag få ett nytt.

Eftersom det händer så sällan nuförtiden, så blir jag så häpen när något INTE är problem ;). Alldeles självmant talade de också om att den extra kostnaden för rörläggare - den stod de förstås för! Tur jag inte ramlade omkull ...

Problem fick jag däremot när jag försökte fotografera ett blänkande handfat och få märkena att synas på fotot ...

Borta i kassan där jag betalade alltihop plus tvättställskonsolerna som jag beställt tidigare - där sa kassörskan häpet:
Du måste vara  ---- mamma!
Jaa, det är jag ju. Känner du Sonen?
Ja, genom jobbet här. Han var här för en kvart sedan och hämtade varor :) Åh, vad han är lik dig!

Jag bad henne hälsa till honom nästa gång han kom in - det kommer att förvirra honom en aning ;).

Inga kommentarer: